Omvormers

GoodWe

Omvormers van GoodWe

GoodWe 10K-ET hybride omvormer

De Goodwe 10K-ET 3-fase hybride omvormer van maakt een grotere energieonafhankelijkheid mogelijk en heeft een vermogensbereik van 10 kW. Vanwege de Uninterruptible Power Supply (UPS) beschikt de GoodWe 10K-ET over een on-onderbreekbare energielevering voor grote inductieve belastingen. De GW10K-ET-BackupSPD2 heeft een max. DC vermogen van 13000 W en een max. uitgangsstroom van 16.5 A. Verder heeft een breed batterijspanningsbereik van 180~600 V en een max. batterij rendement van 98.2%.

Deze hybride omvormer is ventilator loos en draagt bij aan een stille werk- en leefomgeving in huis. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur van het apparaat. Om de veiligheid te waarborgen heeft deze omvormer een AC kortsluit- en overspanningsbeveiliging en tevens een omgekeerde polariteitsbescherming. De GW10K-ET-BackupSPD2 maakt deel uit van de ET-serie en heeft een garantie van 5 jaar.

De Goodwe ET en EH series zijn leverbaar is verschillende vermogens. Welk type het best past in uw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze komen aan bod in een op maat gemaakt voorstel.