Onze informatie

Onze informatie

De totaal oplossing met 10 jaar fabrieksgarantie.

De verwachting is dat dit steeds vaker zal gaan voorkomen. Als er niet meer gesaldeerd mag worden zal de overdag opgewekte energie die overtollig is dus weinig waarde vertegenwoordigen en ‘s avonds en ‘s nachts zouden de tarieven verder omhoog kunnen raken door schaarste op belastingen op energie. Juist hierom is het belangrijk “uw eigen energie achter de meter te houden“.

De eerste energie opslag systemen hebben wij al bij klanten opgeleverd. Het doel om nul op de meter te houden is vanaf maart tot naar verwachting oktober gelukt. Interessante lering getrokken uit optimale plaatsing panelen in combinatie met bepaalde omvormer en accusystemen.

Een door ons op maat gemaakte offerte is van belang. Een meting waarin wordt aangetoond hoeveel KWh de woning vraagt buiten de zon uren is de basis van het advies. Ook de kortstondige pieken in het verbruik zijn onderdeel in het advies. 

De Goodwe bi-directionele energieopslagomvormers zijn geschikt voor alle on-grid PV systemen en kunnen zowel met nieuwe zonnepanelen als met bestaande zonnepanelen overweg. De overdag opgewekte energie wordt afgegeven aan de woning en aan het accu opslag systeem. De opgeslagen energie wordt buiten de zon uren weer afgegeven aan de woning. Op deze manier wordt er toegewerkt naar 24 uur per dag 0 op de meter in de perioden dat zonkracht voldoende is om de accu op te laden.